Lemurian Aquatine Calciet (Blauwe Onyx)

Werking Lemurian Aquatine Calciet (Blauwe Onyx)

Lemurian Aquatine Calciet ademt water en mystiek. De krachtige band met water kan herleid worden tot aan Lemurië. Zo ook veel van de hooggevoelige gaven die het kristal brengt. Het is alsof oude tijden herleven. Zo vergemakkelijkt de steen het contact met walvissen en dolfijnen, roept helende kracht van water op, geeft het een kijkje in vorige levens en is het een heerlijke steen tegen angsten en stress. Een kristal dat rust brengt en tegelijk tal van gaven ‘unlockt’. Van het aantrekken van zielenpartners tot aan het openen van de mystieke Akasha kronieken, deze liefdevolle blauwe vriend brengt veel moois.

Spiritueel

De spirituele krachten van Lemurian Aquatine Calciet zijn bijna te veel om op te noemen. De krachtige band met Lemurië en water zorgt voor een telepathische connectie met dolfijnen en walvissen, waarvan word gefluisterd dat  het de geïncarneerde zielen uit het oude Lemurië zijn. Ook zullen dolfijnen, mits in eigen leefgebied, sneller naar iemand toekomen die de edelsteen bij zich draagt. Lemurië was een rijk met een verhoogd bewustzijn en een liefdevolle trilling alvorens het verzwolgen werd door de oceaan. Niet gek dus dat deze blauwe Calciet vorm een verhoogt bewustzijn brengt en het zijn drager mogelijk maakt om simpel boodschappen uit andere realiteiten te ontvangen en vorige levens te bekijken.

Een andere prachtige gave van deze veelzijdige edelsteen is de kracht om zielenpartners en ware liefde aan te trekken. Voor diegenen die het stukje helder zien willen ontwikkelen is dit kristal ook een trouwe vriend terwijl ook lucide dromen, psychic werk, contact met andere dimensies, astraal reizen en het openen van de Akasha kronieken tot de mogelijkheden behoren. Zelf een vorig leven in Lemurië gehad? Dan helpt Lemurian Aquatine Calciet om de aldaar vergaarde wijsheden in dit leven te integreren.

Emotioneel & Mentaal

Lemurian Aquatine Calciet is een krachtige emotionele ‘healer’ door de sterke connectie met water. Dit element stroomt in synergie met emoties door ons lijf. Het kristal voedt hierdoor de emotionele licht lichamen en is een krachtige hulp bij angsten, stress, zorgen en depressies. De steen werkt kalmerend, brengt balans, grond en laat in het nu zijn.

Fysiek

Een kristal dat het zelf helend vermogen naar zijn hoogste potentieel tracht te brengen. Lemurian Aquatine Calciet werkt helend voor het gehele lijf met een extra sterke werking op ziekten veroorzaakt door stress en angst.

Sterrenbeeld

Waterman, Kreeft, Vissen, Schorpioen

Chakra’s

4e chakra (thymus, liefde & liefhebben, hart chakra). 5e chakra (schildklier, ordenen en creëren, keel chakra), 6e chakra (hypofyse, intuïtie, 3e oog), 7e chakra (Epifyse, overgave & geloof, kruin chakra)

Etymologie Lemurian Aquatine Calciet

De zeer passende naam komt van Robbert Simmons. Het kristal is echter te vinden onder zeer veel namen. Zo zijn Blauwe Onyx, Water Calciet, Argentijnse Calciet en Oceaan Calciet veel voorkomend. Komt de steen uit Argentinie dan wordt deze in de regel Lemurian Aquatine Calciet genoemd terwijl oosterse landen dan weer vaak de naam Blauwe Onyx bezigen. Komt de steen niet uit Argentinië dan mag deze eigenlijk ook de titel Lemurian niet dragen.

Vindplaats

Argentinië, India, Pakistan, Afghanistan, Egypte