Oceaan Jaspis

"<yoastmark

Werking Oceaan Jaspis

Oceaan Jaspis is nog niet zolang geleden ‘ontdekt’ in Madagaskar. Het wordt gewonnen tijdens eb uit de zijplaten van het eiland. Deze link met de grote wateren geeft de steen haar band met Atlantis en Lemurië. Het zal dan ook niemand verbazen dat een van de krachten van de steen het ophalen van duizenden jaren oude mystieke kennis is. Neem de steen ter hand en merk hoe alles langzaam terugkomt.

Spiritueel 

Verder is Oceaan Jaspis ook een krachtig spiritueel genezer. Ze heeft de kennis en kracht om blokkades die zijn opgedaan tijden vorige levens te helen. En dan vooral de blokkades die zijn ontstaan door eerder misbruik van macht en/of spirituele kracht. Verder helpt de steen met het afstemmen van de chakra’s met de meridianen en andere fysieke systemen. Ze zorgt voor balans.

Emotioneel & Mentaal

De steen bevordert de doorstroming van energie. De steen helpt positieve, helende energie op de goede plek komen en voert negatieve energie af. Het werkt ontspannend en kalmerend en geeft een gevoel van vrijheid. Het bevordert een positieve instelling en helpt negatieve gevoelens en gedachten, zoals bijvoorbeeld zorgen, angst en depressie, verminderen. De steen zorgt dat haar drager zich weer jonger en krachtiger voelt. Het leert jezelf en anderen te begrijpen waardoor eigen liefde enorm verhoogt.

Fysiek

De sterk aardende steen is een goede steen om te gebruiken tijdens een herstelperiode of genezing na ziekte. Verder is het behulpzaam bij: ontgiften, lymfe, voortplantingsorganen (en dan vooral de vrouwelijke), immuunsysteem, thymus, stress, bloedsomloop, PMS, Slapeloosheid, Verkoudheid, Huidziekten, Eczeem, Tandvlees, Spijsvertering, Tumoren. Het heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, de klieren, de organen en de spijsvertering.

Sjamanensteen

Oceaan Jaspis is een uitstekende sjamanensteen. Niet enkel door de miljoenen jaren oude wijsheid die ze draagt, maar ook zeker omdat ze tijden reizen de drager beschermt. Het zorgt voor beveiligde aarding.

Chakra’s

Past bij alle chakra’s.

Sterrenbeeld

Alle sterrenbeelden.

Vindplaats

Madagaskar.

Combinatie stenen

Waar deze Oceaan-variant uit de zijplaten van Madagaskar komt, wordt de Polychroom Jaspis gevonden in de woestijn van hetzelfde eiland. Ze combineren dan ook prachtig.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>