Que Sera steen

Que sera steen informatie, werking, betekenis, vulkaniet, llaniet, blauwe liberiet
Que Sera steen

Werking Que Sera steen (Vulkaniet, Llaniet, Blauwe Liberiet)

Que Sera steen is voor velen een grote onbekende. Geheel in de trant van verborgen pareltjes is deze steen een erg fijne ontdekking door zijn veelzijdigheid en krachtige vibratie. Het kristal maakt helderzien, horen en weten een stuk simpeler terwijl het de communicatiekanalen met boven totaal opengooit. Ook fysiek en emotioneel laat deze krachtpatser zich van zijn beste kant zien. Het balanceert de meridianen, geeft energie en verlicht depressie.

Spiritueel

Dit kristal vergroot psychic en spirituele krachten. Vooral helder horen is enorm gebaat bij deze steen maar ook de algehele communicatie met wezens uit hogere dimensies. Gebruik het kristal om in de toekomst te kijken en deze te beïnvloeden op een positieve wijze. De steen leert je welke gedachten de toekomst ten positieve kunnen veranderen.

Emotioneel & Mentaal

Que Sera is een goede vriend bij depressieve gevoelens of stress. De steen maakt vrolijk, geeft rust en zorgt voor een algeheel gevoel van liefde. Dit doordat de steen een sterk spiritueel licht aantrekt dat vervolgens het lichaam in trekt. Op deze manier balanceert het de meridianen, zo rust en energie gevend aan zowel het fysieke als het energetische lichaam.

Fysiek

Door de kracht om energie aan het lijf te schenken helpt de steen bij vermoeidheid. Daarnaast geeft het heling op cellulair niveau, doorbreekt het zware fysieke blokkades en balanceert het de meridianen. Ook goed voor: keel, alvleesklier, hart, epifyse, bijnieren en geslachtsdelen.

Vindplaats Que Sera steen

Brazilië.

Sterrenbeeld

Past bij alle sterrenbeelden.

Elektromagnetische straling

Helpt om krachtige ongezonde stralingen af te buigen.

Chakra

Alle chakra’s maar vooral de hogere. Enorme werking op het zielssterchakra.

Toepassingen Que Sera steen

Leg de steen op het 1e of 2e chakra om vermoeidheid tegen te gaan. De steen op het 3e chakra om blokkades op dominantie op te lossen. Leg de steen op het 6e chakra om helder te zien. Houd in de handpalm voor helderhoren.

Combinatie stenen

Combineer met Charoiet voor het oproepen van de Ultra Violette vlam van Saint Germain. Vind antwoorden door met Hypersteen te combineren.

Weetjes Que Sera steen

De steen is ook bekend onder de namen Vulkaniet, Llaniet en Blauwe Liberiet.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>