Zwarte Azeztuliet

zwarte azeztuliet, betekenis en werking
Zwarte Azeztuliet stenen

Werking Zwarte Azeztuliet

Langzaam worden we bewust. Vanuit het donker treden we een wereld van licht tegemoet. Niet langer geleefd worden door uiterlijke omstandigheden maar zelf de verantwoording en kracht grijpen. Zwarte Azeztuliet is daarbij rots in de branding. Deze bijzondere steen brengt licht in de duisternis, transformeert, kanaliseert en katalyseert. Dit Azeztuliet kristal brengt spirituele vooruitgang en bied bescherming tegen entiteiten en andere vormen van negativiteit. Daarnaast ook erg fijn om te gebruiken als healing kristal. Helpt emotionele trauma’s uit dit en vorige levens te helen en is verbonden aan de zwarte zijde van de Philosophers Stone wat het een uiterst krachtig helende steen maakt.

Spiritueel

Net voordat het universum werd geboren ontstond the void (leegte, -0-). Vanuit die leegte kon het universum ‘gedacht’ worden. Ook nu word dit nulpunt gebruikt voor creatie. Vanuit het nulpunt creëren we met visualisatie en emotie. Afstemmen op de Zwarte Azeztuliet is afstemmen op de leegte. Dit krachtige kristal brengt je naar het licht van al dat is. Vanuit daar is alle creatie mogelijk. Zoals eerder genoemd is Zwarte Azeztuliet verbonden aan de zwarte kant van de Philosophers Stone. Dit aspect van de steen is verbonden met transformatie, heling en het eeuwige leven. Tijdens nieuwe maan en eclipsen is de steen extra krachtig.

Emotioneel & Mentaal

Psychische parasieten, implantaten, auralifters, entiteiten, karmische patronen en andere blokkades kunnen simpel verwijderd worden met deze magische steen. Stem af op het -0- punt en zet heling, transformatie en kracht neer. Daarnaast is Zwarte Azeztuliet verbonden met de middernacht zon (midnight sun). Deze zon is de bron van zuiver wit licht tijdens innerlijke duisternis.

Fysiek

Capabel om alle ziekten te genezen vanuit visualisatie. Vanuit het nulpunt bestaat er geen ziekte.

Sterrenbeeld Zwarte Azeztuliet

Alle sterrenbeelden

Chakra’s

Alle chakra’s

Vindplaats

Vermont, Verenigde Staten

Combinatie steen

Zwarte Azeztuliet is een combinatie van Kwarts en Calciet. Soms zit er nog wat rode oker (Hematiet) doorheen. De steen is eerder een soort antraciet dan zwart.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>