Prophecy Stone (Profetiesteen)

Werking Prophecy Stone

Mysteriën uit oude civilisaties herleven met de Prophecy Stone. Waan je in het oude Egypte waar een vraag aan de goden een leven plotsklaps kon veranderen. In de zandvlakten van het Egyptische gedeelte van de Libische woestijn liggen de Profetie Stenen. De edelstenen ontstaan uit Limoniet, Goethiet en Hematiet hebben een even bijzonder uiterlijk als krachten. Van buiten hebben ze een bijna slangachtig uiterlijk met de vele stenen ‘schubben’ terwijl de werking van de Prophecy Stone gelijkende krachten heeft. Zo staan ze net als de slang voor transformatie en manifestatie.

Maar er is meer, veel meer. Deze stenen bieden hulp bij het waarmaken van wat ze laten zien. Waar oude Profetieën zich richten op de verre toekomst, daar stapt deze steen het heden in. Datgene dat het voorspelt trekt het aan. En dat wel zo snel mogelijk. Want deze edelsteen laat je weten dat in het Nu leven van het grootste belang is.

Spiritueel

De Prophecy Stone wordt vaak geprezen om zijn diepgaande spirituele energie. In traditionele representaties wordt deze steen vereerd als een steen met profetische krachten. Waarvan wordt geloofd dat het intuïtieve vermogens versterkt en inzichten in de toekomst biedt. Maar zeer zeker ook de gewilde mogelijke toekomst naar het nu haalt. Ideaal voor meditatie, ondersteunt de Prophecy Stone bij het ontvangen van diepe, transformerende inzichten en visioenen. De krachtige energie van deze steen helpt bij het loslaten van oude patronen, omarmt persoonlijke groei en faciliteert spirituele transformatie. Dit maakt het een krachtig hulpmiddel voor spirituele reizen en innerlijke ontdekking.

Tijdmatrix

De steen belichaamt al onze facetten, zowel onze aardse als onze kosmische delen. Deze krachtige steen helpt om al deze aspecten, inclusief onze toekomstige zelven, naar ons toe te halen. In werkelijkheid vervalt het concept van het toekomstige zelf, omdat deze delen al in ons aanwezig zijn. De steen fungeert als een voertuig, vergelijkbaar met een MerKaBa, maar is eigenlijk nog krachtiger. De Prophecy Stone ondersteunt ons bij het ontsnappen uit de tijdmatrix en de beperkingen van de derde dimensie. Het helpt ons om opnieuw dat krachtige voertuig te worden dat naar het grotere geheel kan kijken en beperkingen kan opheffen. Hierdoor kunnen we alles vanuit een breder perspectief waarnemen en ons bewustzijn op een geaarde manier uitbreiden. Ontdek de magie en laat je meenemen naar nieuwe hoogtes van spirituele groei en bewustzijn.

Emotioneel & Mentaal

Prophecy healing kristallen hebben helende eigenschappen die gedachten, gevoelens en emoties kunnen beïnvloeden. De werking van de Prophecy Stone op het mentale en emotionele aspect is dan ook groot. De steen draagt een hoge vibratie-energie die de geest opruimt, blokkades verwijdert en helpt bij het helen van en oplossen van traumatische ervaringen uit het verleden. Dit bevordert een dieper inzicht en rationeel denken door zelfbeperkende overtuigingen te transformeren die niet langer nuttig zijn.

De Prophecy steen heeft een diepe verbinding met Moeder Gaia en zorgt ervoor dat de energie van de drager stabiel en gecentreerd blijft. Deze stevige vibratie-energie helpt om bewust verbonden te blijven met het heden met een gebalanceerde energie. Daarnaast werkt de steen ook als een kalmerende steen die een rustgevend effect heeft en druk en spanning vermindert. De steen straalt kalmerende vibraties uit die helpen om angsten en zorgen weg te nemen. De lichtenergie van de steen brengt tevredenheid en inspiratie, waardoor de drager geluk kan verspreiden naar anderen. Dit stelt de persoon in staat om zijn verlangens en overvloed in het leven in verschillende vormen te manifesteren.

Negatieve patronen

Deze helende steen heeft een extreem sterke resonantie die blokkades opruimt en negatieve gedragspatronen transformeert, wat leidt tot persoonlijke radicale veranderingen en nieuwe beginnen. Op emotioneel en mentaal vlak biedt de Prophecy Stone tal van voordelen. Deze steen helpt bij het verminderen van angst en stress door een gevoel van diepe innerlijke rust en zekerheid te brengen. De Prophecy Stone bevordert emotionele stabiliteit en helpt bij het loslaten van negatieve gedachten en patronen. Dit zorgt voor een verbeterde mentale helderheid en focus, wat essentieel is voor het nemen van beslissingen en het oplossen van problemen. De kalmerende energie van de steen ondersteunt ook bij het herstellen van emotionele balans na traumatische ervaringen.

Fysiek

Hoewel de Prophecy Stone voornamelijk bekend staat om zijn spirituele en emotionele voordelen, biedt het ook fysieke ondersteuning. Deze steen wordt vaak gebruikt om het lichaam te helpen ontgiften en de energiestroom te verbeteren. De krachtige energie van de edelsteen helpt bij het verlichten van fysieke spanningen en pijn, en bevordert algehele vitaliteit en welzijn. Door zijn aardende eigenschappen helpt de steen om spirituele ervaringen te integreren in de fysieke realiteit, waardoor een harmonieuze balans tussen lichaam en geest ontstaat.

Sterke vibratie

Prophecy healing stones hebben sterke vibraties die heling en herstel in het fysieke lichaam kunnen opwekken. De steen straalt lichtenergie uit die helpt bij het verbeteren van de functies van het ademhalingssysteem. Het versterkt de longen en andere organen die betrokken zijn bij inademen en uitademen. Deze helende steen bevordert de juiste filtratie van zuurstof en kooldioxide, wat de zuurstofcirculatie naar de organen en weefsels van het lichaam verbetert.

Daarnaast is de steen een uitstekende geheugenversterker. De hoge resonantie van deze kristalsteen helpt het geheugen te verbeteren, wat vooral voordelig is voor werkende mensen, studenten en mensen die last hebben van vergeetachtigheid.

Verder wordt gezegd dat de lichtenergie van deze helende steen ondersteuning biedt bij de behandeling van tumoren en kanker door middel van chemotherapie. De Prophecy stone helpt bij het oplossen en vertragen van de groei van kankercellen, waardoor het een waardevolle aanvulling kan zijn op medische behandelingen.

Reiniging & Verzorging

Voor het behouden van de optimale energie van de Prophecy Stone is regelmatige reiniging en verzorging essentieel. Reinig de steen door hem onder stromend water te houden of door hem bloot te stellen aan het licht van de volle maan. Het gebruik van Salie of Palo Santo rook is ook effectief om negatieve energieën te verwijderen. Voor het opladen is het aan te raden om hem op een Seleniet of Bergkristalgeode te plaatsen, wat de energie van de steen vernieuwt en versterkt. Deze eenvoudige stappen zorgen ervoor dat de Prophecy Stone altijd klaar is om zijn krachtige energie te delen.

Vindplaats van de Prophecy Stone

De Prophecy Stone komt uit het Egyptische gedeelte van de Libische Woestijn. Een uitgestrekt en mysterieus gebied dat rijk is aan geologische schatten. Deze ruwe, krachtige steen wordt gevormd door de unieke geologische omstandigheden van deze woestijn. Waar het oorspronkelijke mineraal volledig wordt vervangen door Limoniet, Goethiet

libische woestijn in Egypte de vindplaats van de Prophecy Stone
libische woestijn in Egypte de vindplaats van de Prophecy Stone

en Hematiet. Deze transformatie geeft de steen zijn kenmerkende grillige uiterlijk en sterke energetische eigenschappen.

De Libische Woestijn is al eeuwenlang een bron van fascinatie, niet alleen vanwege zijn natuurlijke schoonheid, maar ook vanwege de zeldzame mineralen die er worden gevonden. De afgelegen ligging en de extreme omstandigheden van de woestijn dragen bij aan de mystiek en zeldzaamheid van de edelsteen. Dit maakt elke vondst bijzonder waardevol en begeerd door verzamelaars en spirituele beoefenaars over de hele wereld. Met zijn diepe connectie met de aarde en de kosmos, biedt de Prophecy Stone niet alleen visuele pracht maar ook een rijke bron van energie en helende eigenschappen die direct uit de oude grond van de Libische Woestijn komen. Ontdek deze bijzondere steen en laat je meenemen door de kracht en magie die de woestijn te bieden heeft.

Etymologie

Deze krachtige naam, “Prophecy Stone”, blijft resoneren vanwege de verbinding met oude wijsheden en het potentieel om diepgaande spirituele inzichten en veranderingen te faciliteren. De naam draagt bij aan de allure en de mystieke reputatie van deze unieke edelsteen, die geliefd is bij spirituele beoefenaars en edelsteenliefhebbers wereldwijd.

Chakra’s en de Prophecy Stone

De Prophecy Stone staat bekend om zijn krachtige energie en diepe verbinding met verschillende chakra’s. Deze bijzondere steen helpt bij het openen en balanceren van meerdere chakra’s.

1e chakra, wortel (manifesteren)

De Prophecy Stone heeft een sterke aardende energie die de wortelchakra beïnvloedt. Deze chakra, gelegen aan de basis van de ruggengraat, is verantwoordelijk voor ons gevoel van veiligheid en stabiliteit. De steen helpt bij het gronden en stabiliseren van energie, waardoor een solide basis wordt gelegd voor persoonlijke groei en emotionele balans.

2e chakra, sacraal (bezitten & verrijken)

Door zijn krachtige energie ondersteunt de edelsteen ook het 3e chakra, die geassocieerd wordt met creativiteit, seksualiteit en emotionele welzijn. De steen helpt bij het vrijmaken van blokkades in deze chakra, wat leidt tot een betere expressie van emoties en creatieve energie.

3e chakra, zonnevlecht (gevoelswarmte)

De Prophecy Stone werkt tevens op de zonnevlechtchakra, het centrum van persoonlijke kracht en wilskracht. Door deze chakra te balanceren, bevordert de steen zelfvertrouwen, innerlijke kracht en de motivatie om persoonlijke doelen te bereiken.

6e chakra, 3e oog (intuïtie)

Een van de meest significante invloeden van de steen is op de derde oog chakra, die verantwoordelijk is voor intuïtie, inzicht en hogere wijsheid. De steen versterkt intuïtieve vermogens en helpt bij het verkrijgen van diepgaande inzichten en visioenen. Dit maakt het een krachtig hulpmiddel voor meditatie en spirituele groei.

7e chakra, kruin (overgave & geloof)

De Prophecy Stone helpt ook bij het openen en activeren van de kruinchakra, het centrum van spirituele verbinding en verlichting. Door deze chakra te stimuleren, bevordert de steen een diepere verbinding met het universum en het hogere bewustzijn. Dit leidt tot spirituele transformatie en groei.

Met zijn veelzijdige energetische eigenschappen ondersteunt de Prophecy Stone een breed scala aan chakra’s, waardoor het een waardevolle steen is voor iedereen die op zoek is naar een diepgaande energetische balans en spirituele ontwikkeling.

Samenstelling van de Prophecy Stone

De Prophecy Stone is een intrigerende edelsteen met een unieke chemische samenstelling en kristalstructuur. Deze steen is een pseudomorf, wat betekent dat het oorspronkelijke mineraal is vervangen door nieuwe mineralen, terwijl de oorspronkelijke vorm behouden blijft. Bij de Prophecy Stone zijn de belangrijkste samenstellende mineralen Goethiet, Hematiet en Limoniet.

Goethiet

Goethiet is een ijzeroxyhydroxide mineraal met de chemische formule FeO(OH). Het wordt vaak gevonden in oxidatiezones van ijzerhoudende mineralen en heeft een karakteristieke bruine tot zwarte kleur. Goethiet draagt bij aan de robuuste en donkere kleur van de Prophecy Stone en staat bekend om zijn aardende en stabiliserende energetische eigenschappen.

Hematiet

Hematiet is een ijzeroxide met de chemische formule Fe2O3. Dit mineraal is een van de belangrijkste ijzerertsen en staat bekend om zijn metallic grijze tot zwarte kleur met een rode streep. Hematiet versterkt de energetische werking van de Prophecy Stone, met name op het gebied van aarding en bescherming, en voegt esthetische waarde toe aan de steen.

Limoniet

Limoniet is een ijzerhydroxide met een variabele chemische samenstelling, vaak beschreven als FeO(OH)·nH2O. Dit mineraal geeft de steen een karakteristieke geelbruine kleur en draagt bij aan de aardende eigenschappen van de Prophecy Stone. Limoniet is ook bekend om zijn helende eigenschappen, vooral op fysiek en emotioneel niveau.

Kristalstructuur

De Prophecy Stone heeft een amorfe tot microkristallijne structuur, die het resultaat is van het proces van pseudomorfisme. Dit proces zorgt ervoor dat de steen een grillig en soms bijna buitenaards uiterlijk krijgt. De combinatie van Goethiet, Hematiet en Limoniet geeft de steen zijn typische textuur en robuustheid.

Geologische Vorming van de Prophecy Stone

De unieke geologische omstandigheden van de Libische Woestijn in Egypte, waar de Prophecy Stone wordt gevonden, spelen een cruciale rol in de vorming van deze edelsteen. Vulkanische activiteit en hydrothermale processen dragen bij aan de afzetting en transformatie van mineralen, waardoor de de steen zijn unieke samenstelling en energetische eigenschappen krijgt.

De samenstelling van de Prophecy Stone, met zijn combinatie van Goethiet, Hematiet en Limoniet, maakt het een krachtige steen met zowel fysieke als energetische voordelen. De robuuste aard en de unieke chemische samenstelling dragen bij aan de mystieke allure en de effectieve werking van deze bijzondere edelsteen.

Oefening met de Prophecy Stone om Profetieën te Ontvangen

De Prophecy Stone staat bekend om zijn krachtige energie en het vermogen om diepgaande spirituele inzichten te bieden. Hier is een specifieke oefening die je kunt doen om profetieën en intuïtieve boodschappen te ontvangen met behulp van deze bijzondere steen.

Voorbereiding

Kies een rustige en comfortabele plek: Zorg ervoor dat je niet gestoord wordt en creëer een serene omgeving. Dim de lichten, steek kaarsen aan en brand wat wierook.

Zorg voor een opgeladen Prophecy Stone: Reinig de steen onder stromend water en laad hem op door hem een nacht in het maanlicht te leggen.

Mediteer om te gronden: Voordat je begint, neem een paar minuten om te mediteren en jezelf te gronden. Visualiseer wortels die uit je lichaam groeien en zich diep in de aarde verankeren.

Oefening

– Houd de Prophecy Stone vast: Ga comfortabel zitten of liggen met de edelsteen in je hand. Sluit je ogen en adem diep in en uit. Voel de energie van de steen en laat deze door je hele lichaam stromen.

– Verbind je met de steen: Stel je voor dat je energie en de energie van de steen met elkaar versmelten. Vraag de steen om je te helpen bij het ontvangen van profetische boodschappen en intuïtieve inzichten. Vertrouw erop dat de steen je zal begeleiden.

– Visualisatie en intentie: Visualiseer een helder, stralend licht dat uit de Prophecy Stone komt en je hele lichaam omhult. Richt je intentie op het ontvangen van duidelijke en betekenisvolle profetieën. Dit kan een vraag zijn over je toekomst, een specifieke situatie of algemene begeleiding die je nodig hebt.

– Open je geest: Laat je geest ontspannen en openstaan voor elke vorm van communicatie. Dit kan in de vorm van beelden, woorden, gevoelens of zelfs geluiden zijn. Wees geduldig en laat de boodschappen op een natuurlijke manier naar je toe komen zonder ze te forceren.

– Ontvang de boodschappen: Sta jezelf toe om alle indrukken die je ontvangt op te merken zonder oordeel. Dit kunnen visioenen, symbolen, of duidelijke boodschappen zijn. Blijf gefocust en probeer niet afgeleid te raken door je omgeving of gedachten.

– Afronding en reflectie: Na 20-30 minuten, open langzaam je ogen. Neem de tijd om te reflecteren op wat je hebt ervaren. Schrijf je inzichten, visioenen en gevoelens op in een dagboek. Dit helpt je om de boodschappen beter te begrijpen en te onthouden.

– Dankbaarheid tonen: Bedank de Prophecy Stone voor zijn begeleiding en energie. Sluit de oefening af door diep in en uit te ademen en je voor te stellen dat je de verbinding met de aarde versterkt, zodat je geaard en stabiel blijft.

Door deze oefening regelmatig te doen, kun je een diepere verbinding ontwikkelen met de Prophecy Stone en je vermogen versterken om profetische boodschappen en intuïtieve inzichten te ontvangen.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel