Regenboog Obsidiaan

Werking Regenboog Obsidiaan

werking, betekenis, spiritueel, fysiek, regenboog obsidiaan
Regenboog Obsidiaan stenen gepolijst

Een leven vol liefde, licht, vreugde en positieve energie? Regenboog Obsidiaan draait er de hand niet voor om. De Obsidiaanvariant neemt negatieve gedachten en gevoelens weg en vervangt ze door positieve. De vulkanische steen geeft richting in situaties waar de uitweg even niet gezien wordt en laat haar eigenaar zich focussen op de mooie, goede dingen in het leven. De steen beschermt en aardt maar verhoogt ook helderziende capaciteiten en geeft ruimte tot zelfreflectie en verbetering. De steen brengt hoop en licht naar het duistere deel in de mens terwijl emotionele problemen op zachte wijze geheeld worden.

Spiritueel

Regenboog Obsidiaan is een helende steen die ontzettend diep weet te gaan. Zelfs vorige levens ontsnappen niet aan haar aandacht. Trauma’s, blokkades en angsten uit vorige levens worden op zachte doch effectieve wijze aangepakt door de krachtige edelsteen. De zwarte geluksbrenger helpt bij het weghalen van limiterende overtuigingen op financieel vlak. Hierdoor kan geld zijn weg gemakkelijker naar de gebruiker vinden. Doordat de steen ervoor zorgt dat haar drager zich meer openstelt voor nieuwe dingen komen ook financiële meevallers sneller langs. Deze steen van overvloed brengt naast rijkdom ook succes. De steen is uitermate geschikt voor healings doordat ze alle chakra’s reinigt en in balans brengt zodat ze weer helder doorstromen. Reinigt en verstevigd de aura. Haalt negatieve energieën weg en beschermt daarna tegen nieuwe negatieve invloeden.

Emotioneel & Mentaal

Net een relatie achter de rug of in een slechte relatie? Regenboog Obsidiaan maakt hartzeer minder pijnlijk en maakt de nieuwe toekomst inzichtelijk. In het bezit zijn van deze steen zorgt ervoor dat de eigen krachtpunten en zwakheden in de liefde inzichtelijk worden zodat succes in relaties een peulenschilletje wordt. Maar ook in eigenliefde is de steen een kei. Ze helpt de beste versie van jezelf te worden en maakt de persoonlijke groei inzichtelijk. Niet liefdevolle gedachten worden verwijderd en vervangen voor positieve. Vergeving, hoop en liefde krijgen een prominente plek in je hart. Het opent een levenspad vol liefde. De steen helpt bij bescherming tegen psychisch, lichamelijk en emotioneel leed. Brengt positiviteit in het leven.

Fysiek

De steen is een grote hulp bij alle stress en vermoeidheidspijnen. Veel fysieke ongemakken komen door een gebrek aan het pure plezier in het leven. Regenboog Obsidiaan helpt daar enorm bij. Bijvoorbeeld: gewrichtspijnen, bloedsomloop, krampen, werkt ontgiftend, helpt organen, artritis, reuma, vermoeidheid en spierziekten.

Healing met Regenboog Obsidiaan

Krachtige steen bij liefdesverdriet en ongezonde relaties. De steen helpt bij bescherming tegen psychisch, lichamelijk en emotioneel leed. Brengt positiviteit in het leven en ontlaadt de zorgen op het hartchakra.

Meditatie

Gebruik Regenboog Obsidiaan als meditatiesteen om spirituele richting, wijsheid en diepe heling binnen te krijgen. Ook zorgt de steen voor versterkte helderziende vermogens.

Krachtige Combinaties

Regenboog Obsidiaan wordt nog krachtiger als ze gecombineerd wordt met Zwarte Amethist (hele donker paarse amethist, bijna zwart), Kunziet, Hematiet, Auraliet 23 of de Suleiman steen. In combinatie van al deze stenen is ook mogelijk.

Weetjes

De Regenboogvariant is een zusje van de Zwarte Obsidiaan. De Regenboog glans wordt veroorzaakt door pyroxene nanodeeltjes ingesloten in de steen. Deze geven het vulkanisch glas ook haar extra kracht.

Chakra’s

Heelt alle chakra’s.

Sterrenbeeld Regenboog Obsidiaan

Alle sterrenbeelden.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>