Arfvedsoniet

werking informatie en betekenis Arfvedsoniet edelsteen
Arfvedsoniet edelsteen bol

Werking Arfvedsoniet

Arfvedsoniet is een kristal met de ‘wauw factor’. Raak het aan en merk dat het hier en nu ineens helemaal helder is. Geen sluier in het hoofd, maar een heldere blik en rustig gemoed. De krachtige edelsteen brengt fantastische transformaties die helpen op het spirituele pad, geeft een sterke spirituele groei en helpt een duidelijk levenspad te creëren. Deze duizendpoot helpt mensen met een burn-out of depressie, laat blokkades verdwijnen als sneeuw voor de zon en is en passant ook nog eens de perfecte vriend bij diepe meditaties of toekomstvoorspellingen. Arfvedsoniet wordt vaak verward met Nuumiet en Astrophyliet maar is een totaal andere steen met geheel eigen energie.

Spiritueel

Arfvedsoniet heeft een enorm hoge vibratie die je meetrekt naar boven. Hiermee bevordert het spirituele groei. Een van de manieren om dit te bewerkstelligen is het brengen van manifestaties in het dagelijks leven. Deze manifestaties en grote positieve veranderingen helpen op het spirituele pad. Een pad van overvloed en vreugde. De steen maakt helder en helpt om in het nu te zijn. Hierdoor is het een ideale steen als het leven wat verandering nodig heeft. Het brengt inzicht, verhoogt de intuïtie en heeft een sterke positieve vibratie. De steen brengt licht in het zijn waardoor je geheid gaat stralen. Word wakker in het goddelijk licht en manifesteer dat direct in de realiteit. Maar ook spiritueel werken met Arfvedsoniet is een zege. Het helpt voorspellende visioenen te krijgen en bevordert diepe meditaties. Is een erg prettige steen bij re-birthing door de band met het goddelijke en het vermogen om iemand in die energie herboren te laten worden. Ook helpt het dromen te onthouden, is het een grote hulp tegen nachtmerries en bevordert het lucide dromen.

Emotioneel & Mentaal

Door de eerder genoemde hoge vibratie is Arfvedsoniet een goede vriend bij depressie en burn-out klachten. Het kristal werkt opbeurend, geeft hoop en maakt positief. In de huidige tijd waarin angst raadgever van de halve wereld lijkt is dit een geweldige steen om de rust te bewaren. Eerst in de eigen lichamen, dan verder uitstralend naar de rest van de wereld. De edelsteen schept een diep gevoel van vrede en rust terwijl het een heldere blik en communicatie brengt. Een steen ook die het aanpassingsvermogen verhoogt, flexibel maakt. Negativiteit loslaten is dan een stuk gemakkelijker. Het bevordert waarheid, communicatie en helpt om keuzes te maken. Helpt tegen dyslexie.

Fysiek

De specifieke vibratie van deze wonderdoener spoort energetische blokkades op, verzacht ze en weekt ze dan langzaam los zodat licht weer door het lichaam kan vloeien. Bevordert een natuurlijke REM-slaap, verlaagt de zuurgraad van het lichaam en verhoogt juist de vruchtbaarheid. Ook helpt het een lenig, flexibel lichaam te krijgen of te behouden. Goede steen om bij te komen van sportprestaties door de helende werking op spieren en botten.

Chakra’s 

5e chakra (keel, schildklier, ordenen & creëren), 6e chakra (3e oog, hypofyse, inzicht & intuïtie), 7e chakra (kruin, epifyse, overgave & geloof)

Vindplaats Arfvedsoniet

VS, Rusland, Groenland, Noorwegen, Zuid Afrika, Duitsland, Canada

Reiniging Arfvedsoniet

Het beste in de Volle Maan en anders is touw wierook een goede tweede reinigingsoptie.

Etymologie

De steen ontleent zijn naam aan de Zweedse chemist Johann Arfvedson.

Combinatie stenen

De steen wordt soms gevonden samen met Sugiliet. Dit is niet voor niet want beiden stenen versterken elkaars eigenschappen. Daarnaast is het zo dat aardende stenen als Amazoniet en Blauwe Calciet en Blauwe Aragoniet een prachtig samenspel hebben met Arfvedsoniet. De energie is dan nog sterker, helemaal als de steen voor psychic doeleinden zoals toekomstvoorspellingen of channelen wordt gebruikt.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>