Aardbeienkwarts

Aardbeienkwarts trommelstenen
Aardbeienkwarts trommelstenen

Werking Aardbeienkwarts

Aardbeienkwarts heeft de gave om kosmische liefde te brengen. Voel de oneindige liefde van het universum. Voel hoe het goddelijke je accepteert en wentelt in liefde. Deze steen zorgt voor balans en zelfvertrouwen. Een gevoel van eigenwaarde, zelfs zo sterk dat jij jezelf echt belangrijk gaat vinden. Met deze kracht is het dagelijks leven een fluitje van een cent, zijn obstakels niet meer dan leuke tussendoortjes. Deze vrolijke edelsteen zorgt dat het geloof in eigen kunnen voorop staat. Het leuke is dat andere mensen dan ook in je gaan geloven. Aardbeienkwarts zorgt dat verborgen kwaliteiten ontdekt worden en geeft zicht op het te lopen pad. Daarnaast geeft het ook zin in het nu en de toekomst. Een steen van overvloed ook die alle benodigde geluk aantrekt. Voortaan dus blij als een aardbei.

Spiritueel

Ook in de hogere spirituele energie voelt deze steen zich prima thuis. Het zorgt voor een verhoogd bewustzijn en laat spiritueel ontwaken. Hierbij laat het zien hoe de spirituele energie te gebruiken. De steen is van grote hulp bij het onderzoeken van vorige levens en het oplossen van blokkades aldaar. Ook astraal reizen is een mogelijkheid met deze veelzijdige vriend. Het trekt overvloed aan en is een steen van geluk en liefde. Een leuk extraatje als er zich nog geen geschikte levenspartner heeft voorgesteld: aardbeienkwarts is een heuse cupido. Daarnaast versterkt de steen ook gewoon even het aura.

Emotioneel & Mentaal

Eigenlijk verlangen we er allemaal naar: vrede en rust. En laat dit nou net zijn wat deze vrolijke steen je wil brengen. Aardbeienkwarts zorgt voor balans in de spirituele, fysieke en emotionele lichamen. Hierdoor centreert de persoonlijkheid en is de innerlijke rust vanbinnen niet makkelijk meer te raken door dat wat zich buiten lijkt af te spelen. Om een algeheel gevoel van overvloed in de eigen zelf te bereiken haalt de steen verborgen probleempjes naar boven zodat deze vakkundig uit het leven verwijderd kunnen worden. Door al deze positieve veranderingen zal de buitenwereld mee veranderen. Nieuwe vrienden, nieuwe uitdagingen, grote passies en misschien wel een nieuwe liefde dienen zich aan.

Fysiek

Fysiek staat Aardbeienkwarts als een huis. Of het nou hoofdpijn, lagere rugpijn, problemen met de darmen of de buikspieren betreft, deze steen helpt graag. Ook het versterken van de borstregio is dit kristal op het lijf geschreven. Van hartspier naar longen tot aan het immuunsysteem, maar zelfs verder tot aan het ontgiften van bloed en het genezen van bloedarmoede. Een edelsteen gebruiken om zwanger te worden? Aardbeikwarts versterkt de vrouwelijke reproductie, verhoogt het libido en de vruchtbaarheid.

Samenstelling Aardbeienkwarts

De steen bestaat uit Bergkristal, IJzeroxide (Hematiet) en Goethiet.

Chakra

1e chakra (manifestatie, wortelchakra, geslachtsklieren), 4e chakra (liefde & liefhebben, hart, thymus)

Sterrenbeeld

Weegschaal, Tweelingen, Steenbok, Ram

Combinatie stenen

Stenen die erg goed met Aardbeienkwarts combineren zijn: Bumblebee Jaspis, Kunziet, Witte Azeztuliet, Kiwi Jaspis en Gele Calciet.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>