Dumortieriet

Dumortieriet gepolijste stenen
Dumortieriet gepolijste stenen

Werking Dumortieriet

Dumortieriet is niet bij iedereen bekend maar zou dat eigenlijk wel moeten zijn. Een kristal met uiterst nuttige gaven. Het leert om voor jezelf te gaan staan, geeft controle terug over het eigen leven en maakt geduldig. Maar ook spiritueel staat de steen zij mannetje. Het laat helder spreken, horen en versterkt psychic gaven. Ideale steen ook voor mensen die zich bezighouden met de tarot of astrologie.

Spiritueel

Zoals aangegeven is Dumortieriet een krachtige steen bij de ontwikkeling of het versterken van psychic gaven. Het geeft meer kracht aan de pijnappelklier en het 3e oog waardoor veel spirituele gaven zich versterkt weten. De steen heeft een sterke band met het goddelijke en laat zijn gebruiker zich ervoor openstellen. Heldere informatie van boven is het gevolg.

Het blauw tot roodachtige kristal brengt grote veranderingen voor degene die durft te werken met de inzichten die het geeft. Enorme cadeaus zijn je deel. Telepathie, helder horen, vorige levens tot aan het horen van de stem van het goddelijke het kan allemaal zomaar gebeuren met deze krachtpatser.

Emotioneel & Mentaal

Dit kristal heeft vele sterke kanten. Het helpt communiceren op elke manier denkbaar. Leert om voor jezelf te staan en de controle over het eigen leven te nemen. Heb je sterk wisselende emoties? Dumortieriet stabiliseert ze. Ook brengt het geduld en versterkt mentale vaardigheden. Het intellect, exact maar ook de talenknobbel wordt gestimuleerd. De steen helpt ook bij de studie.

Fysiek

Krachtig helende werking op de hersenen, pijnappelklier, het immuunsysteem en de keel.

Dumortieriet & Verslaving

Dumortieriet helpt bij het oplossen van verslavingen. Het helpt de mentale noodzaak naar het verslavende middel te verminderen. In combinatie met Unakiet, Amethist en Hematiet is de werking tegen verslaving nog sterker.

Etymologie Dumortieriet

De steen dankt zijn naam aan zijn Franse ontdekker de paleontoloog Dumortier.

Chakra

5e chakra (keel, ordenen & creëren, schildklier), 6e chakra (3e oog, intuïtie, pijnappelklier)

Sterrenbeeld

Leeuw, Stier, Ram, Steenbok, Schorpioen

Stenen die goed samenwerken met Dumortieriet

Tripliet, Apatiet, Hypersteen en Vesuvianiet

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>