Terahertz steen

Terahertz STEEN bol
Terahertz bol

Werking Terahertz Steen

Met de intrede van het Aquarius tijdperk is alles veranderd. De deuren naar de energetische werelden zijn ontsloten, waar de aarde en hemelen er eerst een patent op leken te hebben, komt de mens steeds meer in de natuurlijke rol van creator. Veel enorme Bergkristallen zijn gecreëerd door Atlantianen en Lemurianen ver voor onze tijd.  Voor hen was het technologie. En nu, in dit nieuwe tijdperk zijn ook wij zo ver. De samenwerking tussen mens en natuur levert fantastische resultaten op. Die samenwerking op edelstenen vlak brengt veel nieuwetijdsstenen voort. Een daarvan is de Terahertz steen. Een Alchemisch wondertje dat door Japanse wetenschappers het levenslicht zag. Silicium, gewonnen uit kwarts, en Titanium zorgen samen voor de wonderlijke trilling in het Terahertz spectrum.

Terahertz

Een Terahertz is 1 biljoen hertz. Meer dan je kan tellen laten we maar zeggen. Alles op deze aarde heeft een trilling frequentie. Energie beweegt, trilt. De trilling van deze bijzondere nieuwe steen ligt tussen elektromagnetische straling, microgolven en ver- infrarood. Kort gezegd tussen licht en radiogolven, het erts trilt tussen de 0.1 thz tot 30 thz. Hierdoor trillen de eigenschappen van deze golven mee. Terahertz golven corresponderen met veel frequenties in ons lichaam en worden hierdoor ook wel de ‘Radiation of Life’ genoemd. Het erts is ontwikkeld in Japan om elektromagnetische straling en radiatie tegen te gaan. Al snel ontdekte de Japanse wetenschappers dat het nog veel meer kan doen.

Spiritueel

Terahertz gesteente kan organisch en anorganisch materiaal veredelen. Simpel gezegd kan de steen extra krachten geven aan alles om zich heen. Leg de steen bij andere edelstenen om ze nog krachtiger te maken. Hierdoor is het de ideale steen om zelf alchemie processen mee houden. Denk aan het creëren van Ormus of het veredelen van andere stenen. Wat te denken van je grindpad of zelfs je eigen edelstenen. Het zal ze niet automatisch totaal veranderen maar ze de beste versie van zichzelf laten zijn. Veranderingen bewerkstelligen kan ook, hiervoor zal je intenties moeten neerzetten. Wat mag er veranderen of samenvloeien? Zet die intenties strak neer. Schrijf ze op en leg de stenen die mee doen aan het proces op dit papier. Je kan daar vervolgens een mooie ritueel bij maken. Als je klaar bent verbrand of begraaf je het papier.

Emotioneel & Mentaal

Last van concentratie problemen? Terahertz stenen zorgen voor ruimte en helderheid in het hoofd. Hierdoor werken ze meteen stress verlagend en geven een boost aan de creativiteit. Mensen die veel denkwerk verrichten op het werk zijn gebaat bij deze nieuwetijdshelper maar ook als je weinig rust ervaart en/of veel in je hoofd zit. Daarnaast zijn mensen met insomnia of andere slaapproblematiek er enorm bij gebaat.

Fysiek

Het fysieke vlak is waarop Terahertz echt kan ‘shinen’. Het heeft de kracht om de lichaamstemperatuur te verhogen waardoor het onderkoeling of kou verschijnselen door bijvoorbeeld de airco tegengaat. Het versterkt de bloedsomloop, voorkomt en heelt ziekte en heeft een goede uitwerking op pijn en kou in de handen en voeten. Ook zagen de Japanse wetenschappers een positieve werking op de cel regeneratie, soepelheid en balans in het lichaam. Verder behulpzaam bij spierpijn, hoofdpijn, huidproblematiek, vermoeidheid, kniepijn en artritis in de handen. Voor de huid lijkt het zelfs enorm veel te doen. Zo werd bij de een een ruwe huid soepeler en bij de ander een zwakker huid veel steviger en elastischer. Onderzoek naar deze steen duurt voort waardoor er steeds meer mooie nieuwe eigenschappen worden ontdekt.

Vindplaats

Silicium wordt uit Bergkristal geëxtraheerd en met Titanium vermengd. Dit proces vind plaats in Japan.

Sterrenbeeld

Allemaal

Chakra’s

Allemaal

Meer leren over Terahertz?

Hiroki Shima van het Shima Institution of Quantum Medicin doet er onderzoek naar. Hij bekijkt waarom mensen verouderen, welke processen daar aan ten grondslag liggen. Vervolgens bekijkt hij of de oplossingen liggen in de Terahertz en Quantum velden. Klik hier om er meer over te lezen.

Stenen om te combineren

Deze stenen vormen een interessante en krachtige combinatie met de Terahertz steen; Angel Aura, Suleiman steen, Anandaliet, Bergkristal, Rookkwarts, Tripliet, Bumblebee Jaspis en Maligano Jaspis

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel

Reacties

0 gedachten over “Terahertz steen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>